Nagel Gel är en av de bästa produkterna i nu tiden för att förstärka, påbygga eller förlänga naglar. Gel finns i flera olika färger och konsistens. Flera olika och kända märke, som vi själva använder dagligen. Välj den som passar dina naglar bäst.

nagelgel-expert-gel-smart-natural-cover-by-monika-mielniczuk-mollylac

Nagel gel med olika densitet, färg eller färglösa, samt med olika härdningstid. 

Valet beror naturligtvis på hur och vad du vill göra med naglar. När det gäller färger är ett av de mest populära valet clear nagel gel, d.v.s. transparent gel, varav flera versioner också finns tillgängliga i vårt erbjudande.

Build-Gel-dinanaglar-nagelgel-gel

Här kan du välja nagelgel efter märke, eller variant- e-butik, eller läsa mer nedan

 • Victoria Vynn MOUSSE SCULPTURE GEL

  Victoria Vynn MOUSSE SCULPTURE GEL (12)

  Victoria Vynn  MOUSSE SCULPTURE GEL UV/LED är en trefas tixotrop gel med en mousse-konsistens. Efter härdning i en UV- eller LED-lampa blir den extremt stark, hård och motståndskraftig mot skador, men är fortfarande lätt att arbeta med. Det garanterar manikyrs hållbarhet. Finns i 6 olika nyanser 50ml och 15ml. 06 Dirty blush- dämpat rosa med 70% täckning. 05 Baby Pink–mjölkrosa…
 • Victoria Vynn Build Gel

  Victoria Vynn Build Gel (36)

  Build Gel är nämligen en av de bästa nagelprodukter i Victoria Vynn utbud. Bästa kvalitet till ett utmärkt pris. Däremot finns i 14 olika nyanser. Flexibel med en medium tjock konsistens – perfekt för både nybörjare och erfarna stylister. Den är hållbar och motståndskraftig mot yttre faktorer. Lätt att applicera och forma. Applikationen är problemfri och extremt snabb, precis som…
 • Molly Lac Build GEL

  Molly Lac Build GEL (4)

  Build Gel- Expert Gel SMART och STRONG -natural cover - som kom tack vare samarbete med expert Monika Mielniczuk och kända märke Molly Lac. Dessutom HEMA /Di-HEMA free, d.v.s. hälsosamma nagelgel.  Det är den enda gelén av den här typen på marknaden med en vacker smultrondoft och en naturlig neutral nyans som kompletterar varandra med en Expert Gel Strong och…
 • GELTIX-build gel-MAKEAR

  GELTIX-build gel-MAKEAR (6)

  GELTIX är en build gel med tixotrop från Makear. Den ger dig full kontroll över gelén -denna funktion är så kallad "liquid memory". Gelén lätt och jämn att applicera, dessutom du kan enkel forma flera naglar samtidig, då den jämnar sig försiktigt. Trots förändringen i konsistens rinner den inte av nageln och översvämmar inte nagelbanden. Finns i flera färger och…
 • Gel & Go MAKEAR

  Gel & Go MAKEAR (40)

  Build Gel & Go från MAKEAR är en nagelgel designad för snabbt salongsarbete, dessutom brinner inte i lampan.  Gel&Go är en nagel gel som är enkel att använda. Idealisk för att arbeta med tekniken utan filning, förlänga naglarna på formen, göra påfyllning och stärka de naturliga naglarna. Det är hårt och därför hållbart och motståndskraftigt mot skador eller yttre faktorer,…
 • Build Gel Moyra

  Build Gel Moyra (11)

  Build gel från Moyra i flera varianter både en fas gel som 3 fas gele, utan obehaglig känsla av värme vid härdning. Finns i olika storlekar samt färger. Densiteten är numrerad från 1 till 10 för Moyra build gel, där 1 är den minst täta, mjukare konsistensgel och 10 är den tätaste och hårdaste bygg gelén. 
Gel in Bootle - Molly Lac

 

Våra bygg geler finns i flera olika färger för naturliga nagel utseende vid förstärkning, nagelförlängningar, samt franska manikyr och Baby Boomer -manikyr.

Bottle Gel-Victoria Vynn

Härdningstiden varierar för varje typ av gel och beror också på om en bygg gelé härdar ni i en UV -lampa eller i en UV / LED -lampa. De flesta av våra geler är ett perfekt val för känsliga naglar, eftersom det inte finns någon brännande känsla under användning. Självklart det är också beroende i vilken kondition finns dina naglar, samt hur stark lampan är.

Build gel från Victoria Vynn - flexibel med en medium tjock konsistens.

Gel & Go från Makear en gel designad för snabbt salongsarbete.

GELTIX är en build gel med tixotrop från Makear. Den ger dig full kontroll över gelén.

Nagel Gel är en av de bästa produkterna

i Victoria Vynn erbjudande, oavsett nuvarande trender och mode, den behåller sin popularitet. En bästsäljare inom nagelstyling produkter för salonger. Bra kvalitet till ett utmärkt pris. Finns i 14 olika nyanser som kan nöja varje kund. Det är 3-fas system och består av: en bas, gel och topp.

Flexibel med en medium tjock konsistens visa beskriver som honung liknande– perfekt för både nybörjare och erfarna stylister. Den är hållbar och motståndskraftig mot yttre faktorer. Lätt att applicera och forma. Applikationen är problemfri och extremt snabb, precis som arbetet. Icke-gulnande formel som garanterar färgstabilitet. Syrafritt och luktfri. 

Förpackning: 15 ml, 50ml och även prisvärd variant för salonger – 200ml

men även senaste nyheter på marknaden blev stor favorit

MOUSSE SCULPTURE GEL UV/LED är en trefas tixotrop gel med en mousse-konsistens.

Efter härdning i en UV- eller LED-lampa blir den extremt stark, hård och motståndskraftig mot skador, men är fortfarande lätt att arbeta med. Det garanterar manikyrs hållbarhet. Finns i 6 olika nyanser.

Största, men inte enda fördelen är den är perfekt även för konstruktion av ovanliga former, bl.a. väldig långa naglar. Perfekta konsistens som sitter fast tack vare möjlighet att bygga fyra naglar samtidigt. Förpackning: 50ml

Det här är gelé som är fantastisk för nybörjare, men även för avancerade användare, dvs. nageltekniker.

Vi erbjuder även nagel gel från Moyra, både en fas gel som 3 fas gele

utan obehaglig känsla av värme vid härdning. Finns i olika storlekar samt färger. Densiteten är numrerad från 1 till 10 för Moyra build geler, där 1 är den minst täta, mjukare konsistensgel och 10 är den tätaste och hårdaste bygg gelén. 

De färdiga naglarna byggda med build gel från Moyra är starka, tåliga och hållbara. Förpackning: 5 g, 15 g, 30 g, 50 g.

Här hittar ni bland annat en Souffle Gel

Den Moyra nagelbyggande gelén som kallas Souffle Gel är unik på marknaden, dess konsistens är lätt som en souffle!

Den SOUFFLE BUILDER CLEAR builder gel är en enfasig gel med låg värmegenerering .

Det typ av gelé kallas även SCULPTURE GEL. Nagel uppbyggning – nagelskulpturering är enklare och snabbare än någonsin tidigare. På grund av sin lätta souffléliknande konsistens kan du forma naglar med några rörelser, den flyter inte medan du jobbar.

Den jämnar sig snyggt, då det är en självutjämnande buildergel, perfekta konsistens som sitter fast ger möjlighet att bygga fyra naglar samtidigt.  Därför filnings- och formningsarbetsfasen efter skulptering förkortas avsevärt!

Den Moyra SOUFFLE BUILDER CLEAR gel är lämplig för både nybörjare och proffs !

Den är lämplig med eller utan bas, fast vi rekommenderar att använda valfri gel bas. 

Gelen har mycket goda vidhäftning . Den är perfekt för att förstärka naturliga naglar. Dessutom för att  att bygga upp och förlänga naglar. Den build gel är klämbar.

Gel är lämplig för LED -lampor, UV -lampor och UV / LED -kombilampor .

En gel med en lätt konsistens som kan användas för att bygga mycket starka och hållbara naglar.

Build Gel- Expert Gel SMART och STRONG 

som kom tack vare samarbete med expert Monika Mielniczuk och kända märke Molly Lac.

Det är den enda gelén av den här typen på marknaden med en vacker smultrondoft och en naturlig neutral nyans som kompletterar varandra med en Expert Gel Strong och Smart. Finns i förpackning 50ml.

Den medeltjock, självutjämnande produkten Smart kommer att vara utmärkt för snabba påfyllningar och förstärkningar och även till tekniken ”utan filning”.

Strong är en tjock, ICKE-självutjämnande gel, anpassat för extra långa naglar och påbyggnad samt förlängning av alla naglar samtidig, även med användning av dual tip former (övre och nedre).

Vi stark rekommenderar MollyLac  Extreme Base by Monika Mielniczuk för svåra och problematiska naglar som passar perfekt till Extreme gel. 

Vi särskilt älskar stor utbud av MAKEAR nagel gel, som finns i flera varianter, d.v.s. olika täthet från flexibel till hårdaste. Däremot olika konsistens som hjälper dig att välja bästa nagel gel som passar just dig, även stor utbud av färger är stor fördel. 

Gel & Go från Makear en gel designad för snabbt salongsarbete.

Idealisk för att arbeta med tekniken utan filning, förlänga naglarna på formen, bygga på och stärka de naturliga naglarna. Det är hårt och därför hållbart och motståndskraftigt mot skador eller yttre faktorer. Den nagelgel designad för snabbt salongsarbete. Finns i flera nyanser och 2 storlekar. Hård.100% täckning.

GELTIX är en build gel med tixotrop från Makear. Den ger dig full kontroll över gelén -denna funktion är så kallad ”liquid memory”. 

Gelén lätt och jämn att applicera, dessutom du kan enkel forma flera naglar samtidig, då den jämnar sig försiktigt. Trots förändringen i konsistens rinner den inte av nageln och översvämmar inte nagelbanden. Finns i flera färger och 2 storlekar.

nagelgel-buildgel-victoria-vynn-bygga-förlänga-naglar
 
I vårt erbjudande hittar du den perfekta nagel gelén för nybörjare samt de professionella nagel teknologer.

Vi har ett brett sortiment av olika produkter föra dina naglar, bland annat polygel och nailart.

 

Relaterade bilder: