Akryl naglar från Moyra

Mycket fint akrylpulver i flera färger, som passar olika nagelbädd och hudton för ett naturligt resultat. Akryl garanterar perfekt vidhäftning utan luftbubblor samt starka och flexibla naglar.  Akrylsystem från Moyra har består av nio akrylfärger som gulnar inte.

Vi erbjuder även finkorniga färgade akrylpulver i ett ständigt växande färg kollektion. Akrylpenslar, akrylvätska och mer.

BAS-AKRYL PULVER

Färger - AKRYL PULVER

Tillbehör- AKRYL NAGLAR

Akryl pulver används för konstruktion av akryl naglar, nageldekorationer och nail art

Finkorniga färgade akrylpulver i ett ständigt växande färg kollektion. Nyanserna kan också delas in i olika grupper i sina effekter: vi erbjuder bas-, pastell-, neon- och glitterfärger. Således är alla idéer lätta att genomföra, oavsett om vi vill ha en manikyr med enkla enfärgade färger, glitter eller metallisk glans, eller till och med ombre med pastellfärger. Tack vare sin finmalning, om de används i rätt pulver-vätskeförhållande – är de lätta att forma och ger jämn samt snyggt resultat. Akrylpulver har bra täckning och är även utmärkt för detaljerad 3D-dekoration. Inte bara när den appliceras på hela ytan kan den också kombineras med spektakulära stamping tryck, eller så kan den användas för att skapa underytor eller vackra mönster på gele naglar. Finns i dussintals färger och nyanser.

Moyra märke

kommer från Ungern, och finns i den professionella nagelbranschen i 20 år nu. Moyra är ledande varumärke på världens stämpelmarknad för nagelkonst. Stamping kan du använda både hemma som i nagel salong.

Relaterade bilder: