Microsilver -PHARM FOOT - kliniken för fötter!

microsilver-pharm-fott-fotvård

MICROSILVER- en linje berikad med mikrosilver som har antibakteriella och svampdödande egenskaper. 

Professionella produkter för fötter och naglar baserade på silver. För behandling av hyperhidros (svettningar) hud med en obalanserad mikrobiom och en tendens att till en obehaglig lukt. Mikrosilver i fot produkter har gynnsamma antiinflammatoriska, antibakteriella och svampdödande egenskaper. Det är ett effektivt vapen i kampen mot mykos (svampinfektioner), psoriasis och inflammationer. Silver har en stark antibakteriell och svampdödande effekt, tar hand om mycket torr hud.

Microsilver - kosmetika för krävande fötter

Visste du att mikrosilver är 500 gånger större än porerna i mänsklig hud?

Kosmetika med silver har sin beprövade, säkra effekt på huden tack vare silvrets förstärkande och skyddande egenskaper. Silver jonpartiklarnas storlek hindrar mikrosilver från att tränga in i hudens djupare lager. Det stöder huden exakt där dess verkan är säker och önskvärd.

Upptäck preparat för en frisk hud på fötterna!

Kosmetika med mikrosilver från PHARM FOOT är professionella dermokosmetika som stöder fotvårdsbehandlingar och kompletterar pedikyrbehandlingar. Produkter avsedda för fötter som svettas eller sådana som är utsatta för mykos (svampinfektion) . De säkerställer effektiv och korrekt vård av fötter och naglar före varje professionell behandling. Silverjoner har en antiseptisk effekt och huden efter behandling med en silverbaserad kosmetik blir synligt regenererad, återfuktad och återfår ett hälsosamt utseende.

MICROSILVER-linjen från PHARM FOOT består av två unika produkter för speciella uppgifter:

  • SILVER reNOVATOR (400 ml och 75 ml) – regenererande och lugnande fotkräm, mask med mikrosilver med antibakteriella och antimikrobiella egenskaper för fotvård och pedikyr, rekommenderas för diabetiker med svampdödande egenskaper med allantoin, sheasmör och climbazol.
  • SILVER BOOSTER – tinktur med mikrosilver med antibakteriella och antimikrobiella egenskaper, berikad med  oljor som: tea tree, lavendel och kryddnejlika och rosmarin extrakt som stödjer svampinfektion behandlingar. .

Silver för effektiv fotvård

Silverbaserade kosmetika från MICROSILVER-linjen kan komplettera alla behandlingar i en salonger med fotvård, manikyr och pedikyr. Tack vare den effektiva effekten av  silver blir huden och naglarna perfekt förberedda för alla typer av styling. Tinktur med mikrosilver är en riktig bomb av nyttiga aktiva ingredienser. Passar perfekt för äldre, diabetiker och alla som kämpar med problem med mykos eller bakterier.

Klicka på bilder nedan för att läsa mer och köpa. Skicka intresse och köp produkter upp till 40% billigare pharmfoot@dinanaglar.se

SILVER reNOVATOR

SILVER reNOVATOR

SILVER reNOVATOR

Produkter från MICROSILVER-linjen från PHARM FOOT

dvs. kosmetika med silver. Tack vare deras kraftfulla mikroelement, såsom silverjoner, effektivt stödjer effekterna av kosmetiska fot- och nagelvård. Den nya MICROSILVER-linjen från PHARM FOOT är ett sätt att hålla fötterna smidiga, friska och välskötta. Behandlingar med silver har en lugnande effekt och de naturliga antibakteriella egenskaperna och de bästa aktiva ingredienserna förbättrar effektivt hudens tillstånd.

Egenskaper av mikrosilver - hur fungerar kosmetika med silver?

Huvudsyftet med mikrosilver är att stärka och skydda huden. Det används i skönhets- och kosmetologsalonger, pedikyr och fotvårdssalonger som ett naturligt preparat för hud med en störd balans av bakterieflora.

Rekommenderas särskilt för psoriasis, men också akne och andra hudsjukdomar, samt mycket torr hud. Silver har en stark antibakteriell och svampdödande effekt.

Kosmetika från MICROSILVER-linjen använder silverpartiklarnas verkan och dess ovanliga egenskaper för att behandla hyperhidroshud med en obalanserad mikrobiom, med tendens att bilda obehaglig lukt.

kontakta oss för offert: pharmfoot@dinanaglar.se

Relaterade bilder: