Colostrum -PHARM FOOT - kliniken för fötter!

COLOSTRUM-linjen
Professionella pedikyr produkter för fotregenerering.

med den innovativa råmjölk ingrediensen är ett genombrott inom kosmetisk fotvård och podologi. Rekommenderas för mycket känslig, tunn, allergisk, atopisk hud och alla med ytligt belägna kärl under huden.

Professionella produkter för regenerering av fötter och naglar som används i pedikyr är utformad för att regenerera, skydda och återuppbygga epidermis. Oavsett det problem som fötterna på huden möter – råmjölk regenererar effektivt och minskar inflammation.

COLOSTRUM-linjen har starka regenerativa, närande och skyddande egenskaper.

Med en innovativ ingrediens.

Vad är COLOSTRUM?

Det är nötmjölk, en naturlig, extremt värdefull råvara. Råmjölk innehåller över 250 bioaktiva ämnen, t.ex. antikroppar, leukocyter, enzymer med oxiderande egenskaper för bakterier, proteiner som förhindrar reproduktion av virus, folsyra, magnesium och zinkföreningar och vitaminer.

NUTRI reGENERATOR 

närande och regenererande kräm med råmjölk finns i två kapaciteter: 75 ml och 400 ml, i slutet av en podiatri- eller pedikyrbehandling.

onyPLASMA 

produkt för onycholys med råmjölk stimulerar regenerering och rekonstruktion av nagelplattan, har även antibakteriella och antimikrobiella egenskaper.

NUTRI reGENERATOR 

närande och regenererande kräm med råmjölk finns i två kapaciteter: 75 ml och 400 ml, i slutet av en podiatri- eller pedikyrbehandling.

COLOSTRUM-linjen - produkter för regenerering av dina fötter.

En innovativ ingrediens för regenerering av till och med den tunnaste, känsligaste, allergiska, atopiska huden.

Lär dig känna råmjölk och lägg till PHARM FOOT- för fotvård i din skönhetssalong, fotvård eller hemma idag. 

Colostrum linjen består av innovativa ingredienser. Det är helt nya produkter inom fotvård. 

Kraften av COLOSTRUM – råmjölk för fötterna

Råmjölk är en riktig injektion av aktiva ingredienser för huden. De fördelaktiga egenskaperna av råmjölk i dessa produkter för fötter stimulerar tillväxten av nya hud celler, förhindrar torr hud, ger näring och återfuktar.

Det är särskilt rekommenderat efter kosmetisk vård med fotpeeling i skönhetssalonger. Det är ett ovärderligt stöd vid behandlingar för hudproblem som:

 • känslig, tunn och irriterad hud på fötterna
 • hudinflammation
 • nagel onycholys 

Colostrum förhindrar utveckling av problem som irritation och inflammation i huden och stimulerar dessutom intensivt regenerering av hudceller. Tack vare kraften av de aktiva ingredienser  påskyndar det läkning av huden och ger näring – den produkten fungerar som en ”ungdomens elixir”.

Vad innehåller COLOSTRUM?

Användningen av COLOSTRUM i en pedikyr behandling

Råmjölk har en stark regenererande effekt på fötterna och därför rekommenderas dess användning i pedikyr.

COLOSTRUM-linjen från PHARM FOOT innehåller djupt regenererande preparat för fötterna, berikade med en uppsättning aktiva substanser.

Colostrum bovinum är känd över hela världen för sina NYTTIGA egenskaper. Den innehåller så många som 250 bioaktiva ämnen, inklusive:

 • GH-tillväxthormoner som ökaR celldelning i huden, vilket får epidermis att växa
 • immunglobuliner – antikroppar som neutraliserar giftiga ämnen som tränger igenom epidermis varje dag
 • lektofferyna ansvarig för syresättning av huden
 • vitaminerna A, B, C, D och E som fungerar som antioxidanter
 • Folsyra
 • EGF EGF – ett cytokin som regenererar huden, påskyndar sårläkning och ger näring
 • magnesiumoch zink som stöder försvarsfunktioner
 • och mycket mycket mer. Råmjölk har en gynnsam effekt på huden, återfuktar och regenererar.

Colostrum stöder också bildandet av kollagen och förbättrar hudförnyelse processerna. De aktiva ingredienserna används i fotkrämer och andra hud- och nagelvårdspreparat i skönhetssalonger, fotvård salonger och även hemma.

COLOSTRUM

råmjölk i produkten förbättrar hudens tillstånd genom tillväxten av epidermala (hudens) celler, eliminerar irritation, förhindrar onycholys och regenererar vävnader.  Kan också användas på naglar. Prova professionella krämer och kosmetika med råmjölk – i en pedikyrklinik, skönhetssalong och i ditt eget hem.

kontakta oss för offert: pharmfoot@dinanaglar.se

Relaterade bilder: