NAGEL & KROPPSVÅRD & FOTVÅRD PRODUKTER- dinaNAGLAR

Vi använder personligen dessa nagelprodukter både i vår salong och hemma. Vi tar oss minst ett halvår för att testa dem innan vi beslutar oss för att erbjuda dem till försäljning. Tack vare detta har vi en djup förståelse för allt vi säljer och hjälper gärna vid eventuella frågor. Vi använder varje produkt som vi erbjuder till försäljning, vilket ger oss praktisk erfarenhet och kunskap om allt du vill köpa hos oss.

Mejla: info@dinanaglar.se

För våra aktiva kunder på sociala medier/grupper (genom kommentarer, att tagga oss, när ni använder våra produkter eller delar bilder i grupper) belönar vi alltid med en liten present.

Följ oss på sociala medier för tillgång till paketpriser, kampanjer och tävlingar. Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att inte missa exklusiva erbjudanden endast för våra prenumeranter.

Stora återförsäljare för Victoria Vynn nagelprodukter

Victoria Vynn är ett internationellt varumärke som erbjuder högkvalitativa produkter för nagelsalonger. Deras moderna och trendiga formuleringar ger obegränsade möjligheter för nageldekoration, konst och behandlingar såsom förlängning och förstärkning av naturliga naglar. När VICTORIA VYNN skapar nya kollektioner av nagelvårds- och dekorationsprodukter inspireras vi av de senaste trenderna från New York City, mode- och designens epicentrum. Vårt sortiment omfattar nagelprodukter som tillgodoser alla behov.

Vi är återförsäljare för MOYRA stamping & nagelprodukter

Vi är stolta distributörer av Moyra stamping nagelprodukter. Nagelstämpling är snabb och effektiv, vilket gör det möjligt att skapa detaljerad och unik nagelkonst på ett ögonblick, särskilt när det kombineras med andra nageltekniker. Här hittar du ett brett utbud av stämplar, stämpelplattor, stämpellack och andra tillbehör från Moyra. Märket har sina rötter i Ungern och har varit en ledande aktör inom den professionella nagelbranschen i över 20 år. Moyra är ett banbrytande varumärke på den globala stämpelmarknaden för nagelkonst, och deras produkter är användbara både hemma och i nagelsalonger.

Vi är distributör av MAKEAR högkvalitativa nagelprodukter

MAKEAR erbjuder högkvalitativa och professionella nagelprodukter speciellt designade för nagelsalonger.  Makear är ett varumärke som erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter, inklusive gellack, som kallas gelpolish, nagelgel, nail art produkter och tillbehör. Makear`s produkter är kända för sina unika ingredienser, inklusive 3-fria produkter – fria från formaldehyd, toluen och DBP. De erbjuder mer än 300 gelpolish-färger med perfekt pigmentering för att möta de höga kraven från  mest krävande stylister. Dessutom är dessa produkter förpackade i lyxiga förpackningar som skapats av återvunnen material och detta också uppskattas av våra kunder.

Vi erbjuder också Molly Lac - HEMA FREE nagelprodukter av hög kvalitet!

Molly Lac och särskilt serien MOLLY NAILS erbjuder  HEMA FREE nagelprodukter av hög kvalitet! Här hittar du det bästa inom gellack, nagelgel, gel base och top utan farliga ämnen för att vårda dina naglar på bästa sätt. 

Molly Nails är en innovativ serie nagelprodukter som är baserade på den HEMA-fria formeln. Detta innebär att de är befriade från den potentiellt skadliga ingrediensen HEMA (2-hydroxyethyl methacrylate). Genom att använda denna formel erbjuder våra produkter en säker och skonsam upplevelse för både naglar och hud, vilket gör dem idealiska för kunder som är uppmärksamma på kosmetikas ingredienser och minskar risken för allergiska reaktioner.

PHARM FOOT är en serie fotvårdsprodukter från VICTORIA VYNN, som specialiserar sig på professionell fotvård.

PHARM FOOT är ett varumärke som har skapats av Victoria Vynn med input från experter inom dermatologi, podologi och kosmetika.
PHARM FOOT-sortimentet kombinerar medicinsk fotvård med skönhetsbehandlingar för dina fötter och erbjuder över 22 professionella kosmetiska produkter med naturliga ingredienser. Perfekt sammansatta recept skapades av ett team av specialister under ledning av Prof. Irena Walecka, en auktoritet inom dermatologi.

Betala hur du vill med Svea Ekonomi

  • FAKTURA,
  • DELBETALNING,
  • KORTBETALNING
  • DIREKTBETALNING

Relaterade bilder: