Vi personligen använder dessa produkter, både i salong som hemma. Det tar minst halvt år att testa, innan vi bestämmer att sälja.  Tack vare detta känner vi igen allt vi säljer och hjälper gärna vid frågor. Vi använder alla produkter som vi säljer d.v.s. vi har praktisk kunskap om allt som du vill köpa hos oss. 

Mejla: info@dinanaglar.se

Vi är distributör  för Victoria Vynn nagelprodukter.

Victoria Vynn är en internationella varumärke med högkvalitativa produkter för nagelsalonger. De moderna och trendiga formlerna erbjuder obegränsade möjligheter till att dekorera, skapa nagelkonst och arbeta med produkter i salongen såsom förlängning, förstärkning av naturella naglar och m.m. När vi skapar nya kollektioner av produkter för nagelvård och dekoration drar vi från de senaste trenderna från NYC – mode och designens huvudstad. Nagelprodukter som täcker alla behov.

 

Mejla: info@dinanaglar.se

Vi är distributör för Moyra stamping  nagelprodukter. 

Nagelstämpla snabb och effektiv. Skapa snabb, detaljerad och unik nagelkonst, särskilt när den kombineras med andra nagelkonsttekniker. Här hittar ni stämplar, stämpelplattor och stämpellacker, men även stämpel gelpolish, nagelfolie, glitter, dust och mycket mer från Moyra. Märke kommer från Ungern, och finns i den professionella nagelbranschen i 20 år nu. Moyra är ledande varumärke på världens stämpelmarknad för nagelkonst. Stamping kan du använda både hemma som i nagel salong.

Mejla: info@dinanaglar.se

Vi är distributör även för MAKEAR  nagelprodukter. 

Makear är det kvalitativa och professionella nagel produkter för nagelsalonger.

Makear föddes ur vissheten om att nagelstylister behöver sådana produkter. Det är detta som driver oss varje dag att agera och skapa nya, samt ännu bättre produkter.

Det är ett varumärke som erbjuder ett brett utbud av gellack som kallas även gelpolish, nagel gel, nail art och tillbehör av högsta kvalitet. Unika recept, d.v.s 3-fri produkt – fri från formaldehyd, toluen och DBP., kvalitet och ett brett utbud av nagelgel, mer än 300 gelpolish färger med perfekt pigmentering för att möta kraven från de mest krävande stylisterna, dessutom lyxiga förpackningar gör att ni älskar den märke. 

Mejla: info@dinanaglar.se

Vi säljer även Molly Lac – HEMA FREE nagelprodukter till bra kvalitet!

Köp bästa gelpolish, gel base och top utan hälsofarliga ämnena för dina naglar.  UTAN formaldehyd, DBP eller Toluen. Molly Lac erbjuder även HEMA FREE nagelprodukter.  🌱 Vegan ✔️ 12FREE 🐇 Cruelty Free
🚫 Inga parabener 

Mejla: info@dinanaglar.se

Betala hur du vill med Svea Ekonomi:

  • FAKTURA,
  • DELBETALNING,
  • KORTBETALNING
  • DIREKTBETALNING