OZONE OIL -PHARM FOOT - kliniken för fötter!

Närande, professionella fot- och nagelkosmetik med ozoniserad olivolja. 

är en idealisk bas för början eller slutet av en pedikyrbehandling. Avsedd för professionella pedikyr salonger och även hemmabruk för diabetiker, äldre och de som arbetar stående.

Olivolja är en riktig räddning för torr, sprucken hud på hälarna. Rik på antioxidanter och vitaminer, perfekt återfuktar och ger näring. Ozon är ett av de mest effektiva bakteriedödande, antivirala och svampdödande medlen.

OZONE OIL line - närande fotprodukter med olivolja och ozon

Olivolja har värdefulla kosmetiska egenskaper. Flytande guld direkt från köket fungerar vid behandling av torr hud på fötterna, mekanisk skada och överdriven svettning. Tack vare den naturliga förmågan att stimulera den biologiska förnyelsen av hudens celler hjälper ozoniserad olivolja till att läka kroniska hudproblem som psoriasis och atopisk dermatit (böjveckseksem) . Innehåller fettsyror, D-vitamin och retinol som stimulerar och förnyar cellerna, läker torr hud på fötterna.

  • OZONE är ett av de mest effektiva antibakteriella, antivirala och svampdödande medlen.
  • OLIVOLJA är rik på antioxidanter, det är en källa till vitamin A, B, C, D, E och F.
  • Det återfuktar, ger näring och regenererar huden perfekt.
  • Kombinationen av båda ingredienserna skapar en idealisk duo som vitaliserar huden, läker skador, brännskador och till och med liggsår.
  • Det hjälper också med kroniska hudproblem som psoriasis, ”ichthyosis” eller atopisk dermatit (böjveckseksem) 
  • Det förbättrar mikrocirkulationen, syresätter och ger näring åt celler.
  • Det minskar inflammation och skapar en skyddande film, dödar svampar och fria radikaler.

Olivolja - rikedom av vitaminer, perfekta till dina fötter

Olivolja innehåller också vitamin E, vars effektivitet vid vård av fötter, händer och inte bara tack vare dess anti-aging egenskaper. Skyddar effektivt huden mot fria radikaler, stärker perfekt hudens elasticitet och har dessutom en antiinflammatorisk effekt. Olivolja innehåller också flavanoider som är så värdefulla i vården, tack vare vilka oljan har antiradikala, antioxidativa och antiallergiska egenskaper.

F-vitamin skyddar huden på fötterna mot överdriven fuktförlust genom att skapa ett skyddande lager på huden. Antioxidanterna i oljan är källan till ungdomlighet och vitalitet i huden. Olivolja stöder behandlingen av irritation, sår, atopisk dermatit och psoriasis. Det lugnar, och  minskar inflammation, dödar svampar, bakterier och fria radikaler. 

OZONOLJA, det är olivolja med ozon för vackra fötter

 

OZONE OIL-produkter avsedda för professionell användning och hemmabruk är grunden för fotfuktighetsbehandling. Perfekt för människor som jobbar stående eller som gillar höga klackar, men också diabetiker och äldre. Den subtila effekten av krämens ingredienser lugnar snabbt trötta fötter och huden blir fast och mjuk.

Det minimerar hyperkeratos i överhuden, mjukar och ger näring åt huden. Ta reda på om dess fantastiska effekter med produkter från OZONE OIL-linjen från PHARM FOOT.

Använd ozoniserad olivolja och andra aktiva ingredienser - bli av med torra fötter!

Närande fotprodukter i OZONE OIL-linjen från PHARM FOOT

Aktiva ingredienser, bland annat ozon olivolja, inte bara återtar torr hud på fötterna, men också ger antimikrobiell och antibakteriella skydd:

  • OZONE REBUILDER (400 ml och 75 ml) – ombyggnads- och skyddskräm med ozoniserad olivolja med antimikrobiella och antibakteriella egenskaper, vi rekommenderar i slutet av behandlingen på salongen eller profylaktiskt för hemvård.
  • OZONE GUARD – skyddsspray för pedikyrbehandlingar med ozoniserad olivolja med antimikrobiella och antibakteriella egenskaper skyddar mot obehaglig fotlukt och fotsvettning.
  • CRACKED HEEL PROTECTOR – skyddande salva för spruckna hälar med ozoniserad olivolja med antimikrobiella och antibakteriella egenskaper. Skapar ett ocklusivt lager som förhindrar överdriven vattenförlust från hälen och fötterna. Vi rekommenderar att använda i slutet av behandlingen.

Klicka på bilder nedan för att läsa mer och köpa. Skicka din diplom och köp produkter upp till 40% billigare pharmfoot@dinanaglar.se

OZONE reBUILDER

Fotkräm för vård av fötterna med en tendens till fotsvamp, samt personer med trötta fötter. 400ml

OZONE reBUILDER

Återställande och skyddande kräm med ozon olivolja. 75ml till hemvård.

OZONE GUARD

Skyddande spray med ozoniserad olja som motverkar svett och dålig lukt. Fräschar och lugnar upp fötterna.

CRACKED HEEL PROTECTOR

skyddande salva för spruckna hälar med ozoniserad olivolja med antimikrobiella och antibakteriella egenskaper. 

kontakta oss för offert: pharmfoot@dinanaglar.se

Relaterade bilder: