Makear™ är ett märke med professionella produkter för dina naglar. Makear erbjuder ett brett utbud av gellack, nagelgel, nail art produkter, tillbehör och nagelvård.

MAKEAR-dinanaglar-nagelgel-gellack-nailart-produkter-för-dina-naglar

 

MAKEAR-sortimentet innehåller inte bara gelpolish, utan även professionella vårdprodukter, verktyg, dekorations, nail art produkter och ett brett urval av baser och toppar, samt bästa nagelgel.

Mest populära MAKEAR kategorier

NYASTE GELPOLISH

RUBBER BASE

NAGELGEL

TOP NO WIPE

NAIL ART

KROPPS & NAGELVÅRD

AKRYL NAGLAR

MAKEAR-Acryl-akrylnaglar-dinanaglar-akryl

Makear är det kvalitativa och professionella nagel produkter för nagelsalonger.

Makear föddes ur vissheten om att nagelstylister behöver sådana produkter. Det är detta som driver oss varje dag att agera och skapa nya, samt ännu bättre produkter.

Det är ett varumärke som erbjuder ett brett utbud av gellack som kallas även gelpolish, nagel gel, nail art och tillbehör av högsta kvalitet. Unika recept, kvalitet och ett brett utbud av nagelgel, mer än 300 gelpolish färger med perfekt pigmentering för att möta kraven från de mest krävande stylisterna, dessutom lyxiga förpackningar gör att ni älskar den märke. 

Vi särskilt älskar stor utbud av nagel gel, som finns i flera varianter, d.v.s. olika täthet från flexibel till hårdaste. Däremot olika konsistens som hjälper dig att välja bästa nagel gel som passar just dig, även stor utbud av färger är stor fördel. 

Build Gel & Go är en nagelgel

designad för snabbt salongsarbete, dessutom brinner inte i lampan. Finns i flera nyanser och 2 storlekar, 15 och 50ml. Hård, men enkel att fila. 100% täckning.

GELTIX är en build gel med tixotrop från Makear. Den ger dig full kontroll över gelén -denna funktion är så kallad ”liquid memory”. 

Gelén lätt och jämn att applicera, dessutom du kan enkel forma flera naglar samtidig, då den jämnar sig försiktigt. Trots förändringen i konsistens rinner den inte av nageln och översvämmar inte nagelbanden. Finns i flera färger och 2 storlekar.


Därtill kommer ett brett urval av baser och toppar.

Här hittar du perfekta top no wipe som ger otrolig glans, dessa som har olika effekt i, d.v.s glitter, eller andra dekorativa partiklar, men även top no wipe matt för dig som gillar satin matt effekt på naglar.

Med ledning av dagens livs takt introducerar vi produkter som underlättar och avsevärt påskyndar nagelstylisters arbete, såsom rubber base i flera nyanser, även med glitter som våra kunder älskar.

Rubber Base NUDE och Rubber base COLOR – en produkt ersätter de två som användes tidigare!

En base samt gellack. Finns i flera färger. En till stor favorit i salonger är Sparkling Rubber Base- en känd base med glitter.

I våra vårdprodukter ser vi till att nagelolja och balsam innehåller naturella ingredienser och inte innehåller paraffin, eftersom vi vet att händer och naglar är ett visitkort. 


MAKEAR gellack som kallas även gelpolish designad för professionell användning.

Stark pigmentering, krämig samt medeltjock konsistens gör produkten bekväm att arbeta med.

Hälsosamma gelpolish, d.v.s. 3-fri produkt – fri från formaldehyd, toluen och DBP.

Perfekt profilerad borste är stor fördel. Dessutom den riktiga färgen på locket och den lyxiga flaskan gör produkten unik och elegant.

En annan fördel är ett brett och varierat utbud av gellack färger. Hållbarhet och enkel användning, samt bra täckning har gjort Makear en ledande gelpolish märke på marknaden.

En gellack kollektionen STARMANI, gelpolish med större bitar av holografisk folie och flash 2.0-effekten är den största kundens favorit.


MAKEAR INCI -ingredienser:

MAKEAR INCI-INGREDIENSER

Relaterade bilder: